Hory a mesto Prešov 2012

  • Festival Hory a mesto Prešov 2012 sa uskutoční v dňoch 23. – 24. 11. 2012 (piatok a sobota) v priestoroch kina Scala v Prešove. Festival ponúka možnosť uvidieť filmy s horskou, bikerskou, lezeckou, free-riderskou tematikou, o výpravách na divokej vode, o dobrodružnom cestovaní. V dopoludňajších hodinách budú vybrané filmy dostupné aj ako organizované školské podujatia. Sprievodné podujatia sa uskutočnia v Lanovom centre Outdoor Park v Prešove.

Caption of the figure above.

Informácie o festivale budú už čoskoro k dispozícii na web stránkach http://festival.skalnahrana.sk/ a na facebookovej stránke Hory a mesto Prešov – filmový festival. Čo je však dnes už isté, sú kvalitní hostia:  špičkový slovenský lezec a cestovateľ Vlado Linek a himalájista Martin Gáblik. Sprievodné akcie budú prebiehať aj v Lanovom centre Outdoor Park na Sídlisku III v Prešove. Určite sa je sa na čo tešiť.

 

Festival Hory a mesto Prešov 2012 organizuje OZ Skalná hrana a horolezecký klub Rock Edge. Partnermi festivalu sú Mesto Prešov a Lanové centrum Outdoor Park Prešov. Festival podporili LOAP, Intersport, ULULU friendly outdoor shop a MkM Veľký Šariš. Mediálne festival podporili Kamdomesta.sk, pis.sk a epresov.com.

Komentáre (0)

Nikto zatiaľ nepridal komentár. Buď prvý!
Túto položku môžu komentovať iba prihlásený používatelia. Prihlás sa alebo zaregistruj!