Pozvánka: 3. kolo Edelweiss Cupu - Handlová

  • Všetky lezenia-chtivé deti pozývame na 3.kolo Edelweiss Cup-u do Handlovej, na umelú stenu v Športovom areáli Hutira. Pretek sa koná dňa 2.6.2012. Začiatok pretekov je o 10.00 súťaží sa v kategóriách A a B (samozrejme že vyhodnotíme aj kategóriu A mini). Prosíme všetkých účastníkov, aby sa predregistrovali na našej stránke  http://www.hkprometeus.sk/.
Doprovod a rodičov prosíme o zvýšenú pozornosť ohľadne parkovania, parkovisko pre pretekárov bolo presunuté asi 100m od športového centra Hutira, tak aby sme autami nezabrali celé parkovisko. Pre súťažiacich bude nachystaná zasa nejaká fajná pizza a čapované nápoje. 
 
Mapka Relaxačného centra: http://g.co/maps/kad74
 
Mapka Parkoviska: http://g.co/maps/73awv
 
P.S.: Pre všetkých zúčastnených je nachystaný aj bazén na kúpanie (už je v cene štartovného a nič sa nestane keď sa aj rodičia ovlažia), ihrisko s pieskoviskom pre najmenšie deti. Pri ruke je pizzeria a bar, v rámci areálu si môžete zahrať tenis, futbal, minigolf (Platí sa zvlášť).
 
S pozdravom 
 
HK Prometeus
Caption of the figure above.

Komentáre (2)

Pozvánka: 3. kolo Edelweiss Cupu - Handlová

22.05.2012 19:58:14
- Alex

može sa registrovať aj rok 1994 ???:)

Re: Pozvánka: 3. kolo Edelweiss Cupu - Handlová

23.05.2012 06:13:38
Reakcia - Batky

Registrovať sa môže, dokonca si môže prísť vyskúšať aj trate, ale až po pretekoch :)<br />\r\n<br />\r\nP.S.: Ak má ten ročník 1994 dosť sily :)

Túto položku môžu komentovať iba prihlásený používatelia. Prihlás sa alebo zaregistruj!