Zmeny v kalendári pretekov

  • Nedostupný
    Aktualizácia 29.4.2011: Tak juniorské preteky sú už nazad v kalendári a prvý je v Polsku Tarnov- rýchlosť. Zatial jediné, čo som si z úvodných pretekov všimol je, že vypadol Cyprus. Ešte sa vrátil do pôvodného termínu pretek v Chamonix, takže sa bohužial opäť prekrývá s pretekmi v Petznu. Vyzerá to tak, že zmenám ešte nie je koniec a kalendár budem musiet pravidelne kontrolovat, aby nás dačo neprekvapilo. Ospravedlňujem sa za IFCS a mne za vzniknutý chaos.

Pôvodná správa:

Až po oznámení mezinárodného oficiálneho kalendára pretekov došlo zatial na stránke IFCS, dosial k nevysvetlitelným zmenám. Zmizli všetky juniorské evropské poháre a zostali iba majstrovstvá sveta 25.- 28.8. v Imste, inak sú preč všetky preteky až do konca roka.

Vyzerá to tak, že sa proti uvedenému kalendáru protestovala dajaká silná organizácia, ked okamžite vymazali všetky termíny a zrejme tvoria nový kalendár.

 
Naopak pribudol jeden pretek pre mladých do 14 rokov 27.- 29. 5. v Skopji - v Macedonii, ktorý sa tým pádom stal úvodným pretekom.
Ak sa najde borec - lešie partia, prispejeme na šoféra a pretekára po 40 eur.
 
Dúfam, že v brzkej dobe príde vysvetlenie i s novýma termínama a hlavne s rozumnejším rozdelením disciplín - teraz bola sedem krát rychlosť dvakrát bouldre a asi iba tri obtiažnosti.
Okamžite, ako sa dozviem nové termíny - budú zverejnené na našom kalendári i oficiálnych - dúfam, že nám nenabúrajú náš už hotový kalendár slovenského pohára.
 
vdaka
caballo

Komentáre (0)

Nikto zatiaľ nepridal komentár. Buď prvý!
Túto položku môžu komentovať iba prihlásený používatelia. Prihlás sa alebo zaregistruj!