Climb! - Blog

  • Chýba Vás možnosť písať krátke článočky, postrehy a reporty z vašich akcií, výjazdov, ktoré sa nehodia na hlavnú stránku či do celoslovenského časopisu? Chcete sa o svoje zážitky pri lezení podeliť so svojimi kamarátmi? Využite blog. Počas dlhých zimných večerov pre Vás Adi pripravil možnosť jednoducho si spolu s denníčkom viesť aj lezecký blog.

Kde nájdem blogy?

Odkaz na zoznam najnovších blogov nájdete na hornej lište.

Caption of the figure above.

Caption of the figure above.

Ako si pozriem kamarátov blog?

Pre zriadenie blogu nie je potrebné nič špeciálne. Každý registrovaný čitateľ má pri svojom denníčku položku Blog. Stačí si teda otvoriť svoj/kamarátov denníček, a kliknúť na záložku ´Blog´. Tu nájdete svoje/kamarátove články zoradené podľa dátumu vydania.

Caption of the figure above.

 

Caption of the figure above.

Ako si pridám blog?

Na to, aby ste si mohli pridať svoj blog, musíte mať vytvorené čitateľském konto. Ak ho ešte nemáte, preštudujte si Návod: Registrácia. Otvorte si svoj denníček,  v záložke ´Blog´ nájdete odkaz ´Pridaj článok do blogu´. Samotné pridávanie je rovnaké, ako pridávanie článku na hlavnú stránku, viz. Návod: Ako pridať článok.

Caption of the figure above.

Komentáre (9)

Climb! - Blog

29.03.2009 22:07:07

ak mate nejake konstruktivne navrhy... sem s nimi!

Re: Climb! - Blog

30.03.2009 19:10:55

Tak mi napadlo, ked blog moze pouzivat len registrovany uzivatel, teda pridavat clanky, nebolo by dobre, keby aj reagovat mohol len registrovany uzivatel? Anonymnych reakcii je plna diskusia, blog by mohol byt naozaj len pre registrovanych. <br /> <br /> Je to konstruktivne, alebo destruktivne?

Re: Re: Climb! - Blog

30.03.2009 19:13:00

Tazko povedat lebo zaregistrovat sa mozes ako XYZ a pre mna je to stale rovnako anonym ako nezaregistrovany &quot;anonym&quot;...

Re: Re: Climb! - Blog

31.03.2009 08:51:03

Otázka je, či to niečo vyrieši. Dostatočne odhodlaný prudič si vyrobí anonymné konto špeciálne na prudenie ... akurát to bude mať menej pohodlné a nesmie sa zabudnúť prepnúť medzi identitami, čo možno pár odradí. Ale pricipiálne to nič nerieši. Každopádne sme zriadili anketu, rozhodnite si ako chcete.

Re: Re: Re: Climb! - Blog

31.03.2009 09:38:43
Reakcia - pedro

A co tak :<br /> <br /> autor blogu by si mohol zvolit<br /> <br /> komentovatelne<br /> komentovatelnbe len regist.<br /> nekomentovatelne<br /> <br /> a samotny text<br /> <br /> verejny<br /> len pre regist.<br />

Re: Re: Re: Re: Climb! - Blog

31.03.2009 11:20:09
Reakcia - adi

ten vyber v komentaroch by bol OK, ale verejnost blogu by som tam nedaval... to by asi nemalo zmysel. uz len koli tomu sa prihlasovat aby som si mohol precitat nejaky blog. myslim, ze myslienka blogu je niekde inde... ale ak to tak bude chciet mat vela ludi, tak preco nie...<br /> <br /> len tak pre info: na blog.sme.sk su blogy verejne a komentare k nim len pre regitrovanych.<br /> <br /> moja myslienka ku komentarom: ci by nebolo naskodu povolit komentovanie blogov len reg. teraz bezi ako taka diskusia. bolo by skoda keby sa znizil pocet kladnych/zapornych komentov len koli nutnosti registracie.

Re: Re: Re: Climb! - Blog

31.03.2009 15:46:02

na to sa pouzivana striktne moderovana diskusia a vsetky nezelane prispevky su zmazane. (osocovanie, nadavky ...)

Climb! - Blog

30.03.2009 16:43:57

Caves, dobry napad. Mam jeden navrh. Niekde na hlavnej stranke by mohol byt maly odstavcek, ktory by informoval, ci do blogov nieco nove pribudlo, aby clovek nemusel furt klikat na rubriku &quot;Blogy&quot;a kontrolovat to (nieco ako je ten odstavec komentare)....

Re: Climb! - Blog

30.03.2009 16:46:21
Reakcia - adi

toto je najblizsie na plane, aj mne to napadlo, len som este namal cas to dokoncit... ;-)

Túto položku môžu komentovať iba prihlásený používatelia. Prihlás sa alebo zaregistruj!