Návod: Pretekársky servis.

  • Pretekársky modul poskytuje výsledkový servis pre preteky slovenského pohára v športovom lezení a pozvánky na preteky. Pomocou neho si môžete pozrie? priebežný ranking zostavovaný na základe výsledkov pretekov slovenského pohára, kalendár pretekov a pripravovaných podujatí, výsledky jednotlivých pretekov či zoznam umiestnení jednotlivých pretekárov na slovenských pretekoch. Podrobný popis nájdete v tomto článku.
Pretekársky modul si prezriete zvolením položky "Preteky" v ?avom menu alebo kliknutím na nadpis bloku "Preteky" v ?avom stĺpci so zoznamom najbližších pretekov a výsledkov posledných pretekov. Po kliknutí na názov pretekov v bloku pozvánky sa zobrazí kalendár pretekov, po kliknutí na výsledky sa zobrazí súbor s oficiálnymi výsledkami pretekov tak, ako nám ich zaslali organizátori pretekov.


Caption of the figure above.


 Kalendár pretekov
Pretekársky modul otvoríte zvolením položky „Preteky“ v ?avom menu. Po tejto vo?be sa Vám zobrazí kalendár pretekov s pozvánkami na preteky v chronologickom poradí.

Caption of the figure above.


Ranking
Priebežné poradie pretekov na základe výsledkov pretekov slovenského pohára si môžete prezrie? po zvolení „Ranking“ na hornej lište. Po zvolení kategórie, disciplíny, roku a počtu zoh?adnených pretekov a stlačení tlačidla „Zobraz“ sa zobrazí požadovaný ranking. Slovenský pohár je tvorený z piatich najlepších výsledkov za preteky za daný rok, pričom pretekársky rok začína spravidla vianocami predošlého kalendárneho roka.
V stĺpci body je zobrazený počet pretekov, ktorých sa pretekár zúčastnil počas sledovaného obdobia, v stĺpci body je zobrazený počet bodov získaných za najlepších 5 (alebo iný zvolený počet) pretekov Slovenského pohára pod?a metodiky výpočtu priebežného hodnotenia Slovenského pohára.

Caption of the figure above.


Jednotlivé umiestnenia daného pretekára na pretekoch si môžete prezrie? po kliknutí na jeho meno.

Caption of the figure above.


Zoznam všetkých pretekárov je zobrazený po zvolení vo?by „Pretekári“ na hornej lište. Kvôli drobnej chybičke sú niektorí pretekári, ktorých mená začínajú na písmená s mäkčeňmi umiestnený až na konci zoznamu. Na odstránení chyby sa pracuje.

Caption of the figure above.


Po kliknutí na názov pretekov si môžete prezrie? výsledky daného preteku tak, ako sú uložené v našej databáze aj s výpočtom bodov rátaných do slovenského pohára.

Caption of the figure above.


Prajeme príjemnú prácu s pretekárskym modulom, prípadné námety uvítame na e-mailovej adrese redakcie.

Komentáre (0)

Nikto zatiaľ nepridal komentár. Buď prvý!

Nový komentár

Ochrana proti spamu
pät -štyri = Prosím, počkajte. Overujeme, že ste to vy ...