Comments (7)

Ganz Österreich ist ein Dorf!

24.02.2020 14:43:40

Ja zase nechápem tie jednotky. Keď si nechceš bouldre zapisovať s reálnou klasou, prečo sa ku nej vôbec vyjadruješ v komentároch? Ale možno som len nezachytil nejaký kontext alebo čo.

Re: Ganz Österreich ist ein Dorf!

24.02.2020 21:53:23

Oli ja si ich predsa zapisujem s klasou. Zapisujem si ju v poznamke. Mam na teba dve otazky. Co je to "realna" klasa? Nezachytil si kontext, ale musis chapat vsetko? ;)

Re: Re: Ganz Österreich ist ein Dorf!

25.02.2020 10:44:31

Pedro, veď práve, klasu si zapisuješ v poznámke. Čiže to úsilie vyvinieš :) Si rebel a tie jednotky ti dávajú zmysel. Len to môže pre iných pôsobiť zbytočne zmätočne. A ešte odpovede na tvoje otázky: 1, Presne to, čo si píšeš do poznámky. Jednotka nie je na margo spomínaných bouldrov reálnou klasou. To, že tebe prišlo 7A ako 6B neznevažuje v tomto prípade reálnosť klasy - tvoje 6B je pri spôsobe, ako si to preliezol, reálne. Informácia v poznámke je teraz veľmi dôležitá. 2, Samozrejme, nemusím a niekedy ani nechcem. Ten bod zlomu som nezachytil, ale používanie jednotiek odkazuje na ignoráciu bodového rebríčka. No a preto nechápem, dá sa ignorovať aj bez toho, aby si tam lúskal tie jednotky, či nie?

Re: Re: Re: Ganz Österreich ist ein Dorf!

29.02.2020 18:34:57
Reakcia Anonym -

pedrovi tu niekto vyčítal že si zapisuje všakovaké súlovské kombinácie, tým pádom stúpa v rebríčku, proste zberač bodov, vyriešil to týmito jedničkami

Ganz Österreich ist ein Dorf!

24.02.2020 10:33:08
Anonym - Miro

Pedro, mozno by si mohol zostat pri hodnoteniach pri tych jednotkach. Ganzes Oesterreich... je definovany boulder a staticky je to lahsie (Mojo by vedel hovorit). Tiez Kroetenstecher je sice najlahsie 7A v oblasti, ale miestni tomu stale davaju 7A (tam by zase vedela Lubka rozpravat). A nemyslim to zle, ako to na internetoch obcas byva, len zavidim doma z postele s dodrbanym kolenom... :)

Re: Ganz Österreich ist ein Dorf!

24.02.2020 21:50:23

Ked je definovany, ok ved na to je tam uvedana ta poznamka ako som to liezol. Ked je niekto kratsi je jasne ze Kroetenstecher bude tazsi. Liliput to asi za 7A nebude mat. Meni to nieco na tom, ze pre mna to nie je 7A? Ja predsa netvrdim ze to pre niekoho ineho musi byt tak, ako to bolo pre mna. Zapisujes najlahsi mozny sposob a je jasne, ze telesne proporcie maju vplyv na hodnotenie, preto je to subjektivne hodnotenie. Objektivne neexistuje... Zelam skore uzdravenie.

Re: Re: Ganz Österreich ist ein Dorf!

25.02.2020 10:07:37
Reakcia Anonym - Miro

Osobna klasa je fasa, lepsie podla nej orientovat da sa :D inak povedane, nemam nic proti subjektivnej klase, ked to neznamena vylucne len downgrade. To ale vyzera byt tvoj pripad. Namatkovo som kukol zapisy rozbezskych/chtelnickych 'chutoviek', ale nikde nevidim, ze by si z (e.g.) ritotrhoveho 6Ccka spravil 7A, pretoze ti to tak prislo. Niekde som nasiel, ze napises 'tazsie', ale nikde si nezapises o pol, toboz nie o cely stupen tazsiu klasu ako sa bezne uvadza. Podla mna sa podcenujes a kludne si pis 7C pri 7B(+) bouldroch, ktore ta vytrapili, pripadne sa uz vyser na sedmicky a zacni liezt tazke veci, ved si uz v bouldroch rozlezeny :)

Only registered users can comment this item. Please signin or signup!