Bhaghirati III - Horolezecká expedícia SHS JAMES 2019

  • Nedostupný
    Krátke zhrnutie tohoto počinu.  

Na spolkovej stránke sa objavila infoška o dlho očakávanej expedícii organizovanej priamo Jamesom. V skratke by sa to dalo opísať ako úspech aj neúspech.

Úspechom je, že sa všetci účastníci vrátili z expedície živí a zdraví, čo by malo byť pre všetkých asi to najdôležitejšie, tragédie uplynulých rokov tu hádam sumarizovať netreba.

Neúspechom je, že expedícii sa nepodarilo dosiahnuť ciele ktoré si stanovili, napriek tomu že k ním možno nemali až tak ďaleko, ale hory neujdú...

A prečo to sem dávam do pozornosti? Nuž len pre takú drobnosť, že pri článku na oficiálnej spolkovej stránke nie je otvorená diskusia, tak až by niekto k tomu niečo mal, tak sa môže aspoň tu vyjadriť do času, kým sa zjedná náprava.

Účastníkom neostáva iné, len zablahoželať k úspešnému návratu (čo v posledných rokoch rozhodne nebolo samozrejmosťou) a popriať viac šťastia na podmienky do budúcnosti.

Comments (4)

Bhaghirati III - Horolezecká expedícia SHS JAMES 2019

16.10.2019 21:54:46
Anonym - igi2

Obávam sa, že zrušenie diskusie bolo práve tým zjednaním nápravy. Nejaký troll sa tam nevyberavo navážal do viacerých členov expedície.

Re: Bhaghirati III - Horolezecká expedícia SHS JAMES 2019

21.10.2019 09:12:24
Reakcia Anonym -

tak nemal som pocit ze to je troll, len daky Michal tam napisal, ze udajne niektore veci mohli byt inak, ako boli prezentovane v sprave z expedicii...ci to boli len klebety, alebo nie..taketo veci by sa nemali podla mna mazat...

Re: Re: Bhaghirati III - Horolezecká expedícia SHS JAMES 2019

21.10.2019 22:04:56
Reakcia Anonym - igi2

Tiež ma jeden ex-reprezentant prekvapil nižším nasadením, ale inak si nemyslím že bolo všetko zle. Na kritický názor má každý právo, ale ak to naformuluje príliš expresívne a urážlivo, dosiahne buď svoj ban alebo zrušenie celej diskusie, ktorú asi chcel vyvolať. Oficiálne stránky nie sú nezáväzný pokec pri pive.

Re: Re: Re: Bhaghirati III - Horolezecká expedícia SHS JAMES 2019

23.10.2019 11:48:22
Reakcia Anonym - johnyb

Keď nie sú oficiálne stránky nezáväzný pokec pri pive, tak nech je diskusia umožnená iba členom spolku neanonymne a vec by bola vybavená. Takto to môže pôsobiť, a to budem teraz konšpirovať, že možno niektorí účastníci expedície nie sú schopní odolávať verejnej kritike a úmyslene zasvinili diskusiu, aby bol dôvod na jej zrušenie - ale ako som poznamenal, je to len moja konšpirácia a verím že to nie je pravda :D

New comment

Ochrana proti spamu
šest -štyri = Prosím, počkajte. Overujeme, že ste to vy ...