Slováci rozbehli sľubnú sezónu v Ospe

  • Nedostupný
    Začiatok sezóny otvorili slováci vo veľkom štýle - 3x 8c! Peter "Kmeťo" Cáder a Matúš "Kuko" Kostka preliezli Strelovod, 8c a Štefan Bednár doliezol rest z minulého roka - Talk is cheap, 8c. Mladý Tomáš Plevko napriek pokazenému ramenu vybehol Corto, 8a a Andrej Ďuriga aj v teple prebouldroval cez obliny z Iglu, 8a, Robo Luby pridal Sonce v očech, 8a+ a Oktoberfest, 8a.Pár slov od Kmeťa vnútri článku.

Kmeťo: "

Nazdar! Ďakujem za gratuláciu!
 
Šlo to dobre, tento trip to bola prevaha. Boli sme na 3 dni, krokol som si to, prvým ostrým to ešte nevyšlo, ale druhým už áno. Obidve tažké miesta v pohode, ale nad tým som bol v jednom prechode na spadnutie a tam som musel dosť zabojovať. Dolez bol už zasa na istotu. Aj tak som si v úspešnom pokuse myslel, že nemám nárok, lebo v strede v diere som mal bandasky do bolesti, ale prekvapivo mi to v ďalšom lezení nevadilo. Ináč bola tam super atmoška, Tufiho poznámky ako: "trénoval si len na túto chvíľu, alebo a žiadne dober, jasné, lezie sa až do pádu, kým ťa gravitácia nestiahne!"
...no nemalo to chybu, bavil som sa.
 
Popri tom som rozrobil aj Pingvin original a ten som vyliezol na druhý ďeň. To si takisto veeeeľmi vážim, je to veľmi cenný skalp. No masaker. Trojkrokový dynamický boulder, čo mení 7c+ na 8a+. Skôr 8a+/b reálne. Nikto to samozrejme nelezie, lebo je to veľa roboty za málo muziky."

Komentáre (5)

Slováci rozbehli sľubnú sezónu v Ospe

04.11.2014 15:12:37

Parada, tak sa mi to paci ked sa cesty preliezaju ... :) A konecne vislo paradne pocasie na lezenie aspon raz v roku, odmena za pokazene leto :)

Slováci rozbehli sľubnú sezónu v Ospe

04.11.2014 22:20:35
Anonym - steve

tak ste sa tam poschadzali pekna partia.aj vykony sú solidné

Slováci rozbehli sľubnú sezónu v Ospe

05.11.2014 00:34:25

Tak nieje to svetova extraliga ale 1. liga by to mohla byt ... :)

Re: Slováci rozbehli sľubnú sezónu v Ospe

05.11.2014 09:08:19
Reakcia Anonym -

jj corgoňliga :)

Slováci rozbehli sľubnú sezónu v Ospe

06.11.2014 07:23:10
Anonym - ico

Gratulujem vsetkym chalanom. A valte dalej ! drzim palce

Nový komentár

Ochrana proti spamu
jedna +šest = Prosím, počkajte. Overujeme, že ste to vy ...