Pozvánka: Seminár k istiacim stanovištiam

  • 27. - 28. 4. 2013, Porúbka . Metodicko-bezpečnostná komisia SHS JAMES v autocampingu Slnečné skaly v Porúbke pri Žiline seminár zameraný na problematiku budovania istiacich stanovíšť v skalných neveľhorských a veľhorských terénoch. Seminár sa bude zaoberať budovaním rôznych typov istiacich stanovíšť v závislosti od použitých zaisťovacích prostriedkov, charakteru terénu a ďalších okolností s využitím dostupného spektra istiacich pomôcok.

Je predovšetkým určený inštruktorom, ale môže sa ho zúčastniť každý, koho táto problematika zaujíma a chce prispieť do diskusie na tak závažnú tému svojimi poznatkami a skúsenosťami, alebo sa chce len dozvedieť čokoľvek o istiacich stanovištiach. Súčasťou seminára bude možnosť vyskúšať si zachytávanie pádov.
Účasť na seminári je na vlastné náklady. Členovia SHS JAMES majú na pobyt v autocampingu 20% zľavu. Každý klub alebo oddiel môže na seminár vyslať jedného zástupcu, ktorému bude uhradené cestovné z rozpočtu MBK.
Účastnícky poplatok pre nečlenov SHS JAMES je 10,00 €. Uhrádza sa na mieste.
Všetci, ktorí potrebujú zabezpečiť ubytovanie resp. aj polpenziu, sa na seminár musia prihlásiť do 17. apríla mailom na adrese horoskola@james.sk.
Podrobnejší program seminára a potrebné informácie budú zverejnené najneskôr 10 dní pred jeho začiatkom. Všetci prihlásení účastníci dostanú informácie mailom.
V prípade nejasností telefonujte na číslo 0907 816534.

Comments (0)

No comments yet. Add the first one!

New comment

Ochrana proti spamu
šest -pät = Prosím, počkajte. Overujeme, že ste to vy ...