Návod: Registrácia

  • Výhody registrácie na Climb! a ako na to. Climb! je otvorený redakčný systém na zdieľanie článkov, fotiek, informácií, sprievodcov, prístupný pre každého, výsledkov pretekov a mnohých ďalších funkcií pre užitočných pre lezcov. Bohužiaľ, kvôli internetovým robotom, ktorí vkladajú na stránky pochybné reklamné texty sme museli obmedziť možnosť vkladania do systému. Chceli sme však aj zabezpečiť, aby prispieť mohol každý – či registrovaný či neregistrovaný uživateľ. Kvôli zabezpečeniu aspoň minimálnej ochrany pred reklamnými robotmi sme však obmedzili funkčnosť vkladania – preto viaceré výborné funkcie vyžadujúce vkladanie dát do systému sú prístupné iba regitrovaným uživateľom. Registrácia je tu na to aby Vás odlíšila a ochránila od reklamných robotov.

Čo ponúkame naviac pre registrovaných čitateľov?
Viaceré funkcie sú prístupné len pre registrovaných čitateľov. Po skúsenostiach s iných slovenských lezeckých stránok máme trošku obavy z vulgárneho obsahu, preto niektoré možnosti nie sú prístupné neregistrovaným čitateľom.

Pre registrovaných čitateľov sme pripravili:
• lepšie prostredie na vkladanie článkov vrátane systému na vkladanie obrázkov do článkov
• možnosť vytvoriť si vlastné obrázkové galérie
• vkladanie ciest a oblastí do sprievodcu
• každý registrovaný čitateľ ma automaticky založený denníček

Registrácia nie je otravná!
Systém registrácie sme sa snažili navrhnúť tak, aby pre Vás bola čo najmenej otravná – opätovné prihlasovanie pri každej návšteve otravným rozhodne je. Na Climb!-e sa však stačí prihlásiť raz. Ak Váš internetový prehliadač povolí našej stránke ukladať cookies, stačí sa Vám prihlásiť raz a pri ďalších návštevách stránky už budete automaticky prihlásený.

Registrácia nenaruší Vašu anonymitu.
Pri registrácii si zvolíte prihlasovacie meno, ktoré bude zároveň použité ako vaša prezývka a heslo s ktorým sa prvý raz prihlásite do systému a použijete ho v prípade, že sa budete chcieť prihlásiť z iného počítača alebo sa z nejakých dôvodov odhlásite. Ostatné údaje – ako meno alebo e-mailová adresa nie sú povinné.
Ak sa rozhodnete svoje meno a e-mailovú adresu nezverejniť, pripravíte nás o možnosť kontaktovať Vás v prípade potreby. Bude pre nás problém doručiť Vám ceny, ktoré vyhráte v súťažiach. Kontakt s Vami možno bude potrebný aj v prípade podozrenia zo zneužitia Vašeho konta. Ak bude Vaše konto zneužité a nám sa nepodarí Vás kontaktovať a vyjasniť situáciu, bude vaše konto zrušené. V takom prípade prosím kontaktujte nás e-mailom.
Rozhodnutie zverejniť svoje meno je len na Vás. Myslíme si však, že uviesť svoje meno je slušné, najmä ak prispievate k diskusiám. Anonymným názorom každý prikladá omnoho menšiu váhu. Ak sa autor nie je ochotný pod svoj názor ani podpísať, ťažko uveriť, že ho myslí naozaj vážne.

Ako na to – nová registrácia.

Výborné, registrovať sa naozaj oplatí. Čo musím spraviť aby som sa zaregistrovalť Je to veľmi jednoduché! Zvládnete to v nasledujúcich piatich mimoriadne jednoduchých krokoch!

1. V ľavom paneli nájdete okienko „Login“ a zvolíte „Registrácia nového čitateľa“.

Caption of the figure above.



2. Vyplníte údaje – povinné políčka sú prihlasovacie meno, ktoré bude zároveň použité ako Vaša prezývka na stránke (v denníčkoch, galérii, ...), a heslo. Meno a e-mailová adresa nie sú povinné, občas sa však môže hodiť aby sme Vás vedeli kontaktovať. Vysvetlenie vyššie v texte.

Caption of the figure above.


3. Stlačíte „Zaregistrovať“.
4. Zvolíte „Späť na hlavnú stránku“.
5. Ste zaregistrovaní a prihlásený!

Caption of the figure above.




Môžem zmeniť údaje?
Áno. Kedykoľvek ste prihlásený, stačí zvoliť v menu v ľavom paneli „Personalizácia“. Tu môžete meniť svoje meno, heslo, prihlasovacie meno (prezývku) však zmeniť nemožno.

Caption of the figure above.







Ako zistím či som práve prihlásený?
Pozriete si v ľavom paneli okno „Login“.

Caption of the figure above.
Neprihlásený.

Caption of the figure above.
Prihlásený.


Ako sa prihlásim?
V okne „Login“ vyplníte svoje meno a heslo a stlačíte „Odoslať“.

Caption of the figure above.



Zabudol som svoje meno a heslo.
Ak ste si pri registrácii vyplnili platnú e-mailovú adresu, žiaden problém. V Sekcii „Personalizácia“ v menu na ľavom paneli stačí zvoliť „Zabudol som svoje heslo“ a heslo Vám príde e-mailom na adresu, ktorú ste zadali pri prvom prihlásení.

Caption of the figure above.


Priebežne pracujeme na ďalších vymoženostiach, o zmenách Vás budeme informovať.

Comments (2)

Návod: Registrácia

14.05.2011 17:31:56
- Lipi

Dobry den.... :)))))

Návod: Registrácia

05.08.2014 22:34:36
Anonym - Anetta

nejak mi to nejde

New comment

Ochrana proti spamu
šest -dva = Prosím, počkajte. Overujeme, že ste to vy ...