Autopolis Vertigo Open 2016

  • A predsa bude. Mikulášsku nádielku zamknite ešte na pár dní do skrine, rysujte, dolaďujte formu a 10. decembra nastavte budík. Na raňajky KIKU jabĺčko, niečo fashi na seba (čo tak Adidas, či Rafiki), nech máme pekné fotky, lezky, mádžo, fľašu na džúsik, hlavu na krku máte a novučkým Hyundaiom (či pešibusom) smer Vertigo.

 

Zostáva osvedčený model kvalifikácie rozdelenej na dve skupiny - prvá začína o 8:00 a druhá o 11:30. Registrácia bude otvorená až do 11:00, tak 100 šťastlivcov z druhej skupiny nemusí dospávať pod stenou a stačí prísť pohodlne neskôr.

 

Počas celej kvalifikácie sú otvorené aj žolíkové bouldre opäť oceňované zaujímavými cenami od Climbing Busu. Víťazov budeme losovať zo všetkých úspešných prelezov pred začiatkom finále.

 

A finále? No tak to záleží na vás. Z našej strany bude perfektné ako vždy, závisí len od vás, akú atmosféru si vytvoríme. Nejaké to pivko určite bude, mňamky tiež a víťazi môžu oslavovať v cafečku do kedy vydržia.

 

Keďže sa stretneme už v predvianočnom čase, radi by sme vás požiadali o prinesenie malého darčeka pre niekoho neznámeho zo štartového poľa. Pred finále potom zistíme, komu počítač pridelí ktorý darček. Odporúčame preto všetkým zostať na finále a byť na mieste najneskôr o 17:00.

 

Caption of the figure above.

Základné propozície, ak ste ich nevyčítali z plagátu:

 

Kedy: 10. 12. 2016

Registrácia: 7:30 - 11:00

Registračné: 10 Eur

On-line registrácia: climb.sk

Kvalifikácia 1. skupina: 8:00 - 11:00

Kvalifikácia 2. skupina: 11:30 - 14:30

Vyhlásenie žolíkov, “Vianoce”: 17:00

Finále muži a ženy: 17:30

Afterka: vo vašej réžii napr. v cafečku

 

Ešte malá prosba pre tých, ktorí sa zaregistrujú a zistia, že nemôžu prísť - dajte nám prosím vedieť na vertigo@lezeckecentrum.sk, aby sme mohli vaše miesto uvoľniť iným.

 

Komentáre (0)

Nikto zatiaľ nepridal komentár. Buď prvý!

Nový komentár

Ochrana proti spamu
jedna -tri = Prosím, počkajte. Overujeme, že ste to vy ...