Narodeninový lezecký maratón v K2

  • Lezecká stena K2 oslavuje svoje prvé narodeniny a pri tejto príležitosti pozývame všetkých lezcov, aby nám prišli pomôcť zdolať vrchol K2 - teda naliezli minimálne 8611m. Lezecký maratón, ktorý sa bude liezť v sobotu 8.2. odštartuje o 8:00 a liezť môžete v 3 kategóriách až do 20:00, kedy sa načne niekoľko pivových sudov na náš účet a spolu s chutným gulášom tak budú mať súťažiaci príjemný štart do afterpárty. Pre viac info čítaj ďalej...

Caption of the figure above.

Celé to vypukne 8.2. o 8:00. Štartovné je štandardný vstup na stenu. V cene je aj občerstvenie na doplnenie energie.

Súťaží sa v troch kategóriách:

mužské dvojice

ženské dvojice 

zmiešané dvojice

Pretekárskym cieľom je naliezť čo najviac ciest za 12h a tým nazbierať v dvojici čo najviac bodov. Bodovanie je v prospech kvantity, aj keď aj za obťažnosť cesty nejaké bodíky môžete získať - 10 alebo 15 bodov za vylezenie(podľa dĺžky cesty), za obtiažnosť toľko bodov akú má hodnotu v UIAA klasifikacii.Momentálne na vás čaká vyše 250 ciest, takž je z čoho vyberať!

Druhým cieľom je spoločne naliezť 8611 metrov, čo je výška K2. Keď sa podarí splniť tento cieľ, narážajú sa grátis sudy a pomaly celá akcia naberie viac spoločenský nádych ;) Dovarí sa guláš a začne afterpárty ako sa patrí.

Na víťazov maratónu čakajú voľné vstupy, ceny z nášhu baru a obchodu, takže prísť sa určite oplatí!

Komentáre (0)

Nikto zatiaľ nepridal komentár. Buď prvý!

Nový komentár

Ochrana proti spamu
dva -osem = Prosím, počkajte. Overujeme, že ste to vy ...