Ako boli Spišiaci na tripe....

  • O tom čo sa deje na východe a čo sa dialo s východom na západe.... PRIDANĚ FOTO!!!    

Tak ako každý rok sa posledné školské dni poctivo ulievam a pracujem. Nasratý chodím hore-dole po stavbe a rozmýšľam, jak si nájdem normálnejšiu robotu. Chvalabohu sa našla a tak sme s Lukášom a Bamboochom vyriešili najvážnejší finančný dovolenkový problém.

Síce ešte trocha pofarbený z výškovky, ale vysmiaty a natešení sedíme v luxusnom fiat punto made of Džaro a fičíme (no až tak rýchlo nie...) smer západ. Zloženie Džaro, Luky, Bamboocha a ja... Prvá zástavka - Finale ligure... Fajné kúpanie aj lezenie, no nám zatiaľ bars nejde. Vyhovárame sa, že sme nerozlezení bo sme toľko robili.... Asi aj preto sa nám viac chce sedieť na pláži a popíjať pivko ako pariť na skale. Jedného dňa sa do toho zapletie ešte aj dredatý chlapík z pláže, že ci lezieme a o zábavu je postarané. Napriek všetkému sme niečo poliezli a tak odchádzame... Info pre všetkých: vyzerá to tak, že ďalší rok už bude kemp pod Monte Cuco platený lebo tam stavajú kadejaké búdy a tak.

Keď sme poobkukovali vesmírne autá v Monte Carle a zistili, že predsa je najlepšie to pivo na gazďáku za 25 ideme konečne do hlavného cieľa - Gorges du Tarn. Náš príchod o deň odložila parádna fiesta v krpatej dedinke Išpagnac nedaľeko tarnu lebo sa jednoducho nedalo neostať.P

Po príchode sa na nás hneď vrhol neznámy chlapík. Zo začiatku sme nastačili registrovať, čo tak rýchlo melie, ale išlo o to, že je z Brna, je tu s kamošom už dosť dlho a je rád, že vidí nové ksichty. Šak nakoniec nám bolo fest fajne a s Čokom a Burilom bola fest sranda. Kompletnú zostavu o pár dní doplnili ešte Braňo a Martina.
No a k veci...

Poliezli sme čo to dalo. Ako už bolo písané Braňo Vaňko vyliezol svoje prvé dve 8a - La banda del rulos Moulez frites. Iba o chlp mu ušiel flash cesty Starting block 7c, kde spadol v poslednom kroku. Okrem týchto vyliezol ešte kopec iných. La bandu skúšal aj Bamboocha ( Michal Marek) no radšej chcel poskúšat viac ciest ako stráviť veľa času v jednej. Podarilo sa mu dať Murati za 7c a tak myslím pridal svoju druhú v tejto obtiažnosti po deviatke Klaris na Dreveníku. Na jeho bratovi Lukášovi sa prejavilo,že skoro celý rok pracoval-nebol vôbec rozlezený,a že mu to tam bars nesadlo. Aj tak dal nejaké 7a flash a nakoniec si natiahol prst v nejakom 7c+.... Čo sa mňa týka, som aj spokojný lebo vydalo Gravies cimes 7a+, nejaké krásne 7a-čka a nakoniec ani nechápem jak Cafobre 7a+ na OS... Džaro a Martina poliezli tiež super a všetci sme sa fajne zrekreovali. Iná kapitola boli Buril s Čokom, ktorí liezli zaradom plno 8a-čok a sem tam aj po kvalitnej večernej ,,kalbě´´ ako oni hovorili.


Caption of the figure above.


Cyril - Caforbe 7a+


Caption of the figure above.


Buril - Moules Frites 8a


Caption of the figure above.


Luky - Gravies cimes 7a+


Caption of the figure above.


Bamboocha - 7b+


Caption of the figure above.


Braňo - La banda del rulos 8a


Caption of the figure above.


Bamboocha, Cyril, Luky - pohoda na mori....


Caption of the figure above.


Luky - 7a+ vo Finale ligure


Caption of the figure above.


Braňo - La Banda del rulos 8a


Caption of the figure above.


Čoko - Moules Frites 8a


Caption of the figure above.


Braňo - Octopus 7c+


Caption of the figure above.


              ,, účestníci zájezdu´´ :)


A teraz k tomu jak na východe:

náš klubík ClimBeer začína tento rok viesť krúžok pre deti zo základnej školy, kde máme stenu. Držte palce aby som to tam s deckami prežil a hlavne, aby to oni prežili. Ďalej sa plánuje spraviť nejaká ta prednáška o expedícii, ktorú podnikli toho roku Michal Sabovčík, Tomáš Šimonovič, Laco Pavelka, Jano Burák a Dušan Spura na Pik Lenina pod názvom Slovak Expedition Pamir 2008. Chvalabohu sa do dosiahnutí vrcholu( piku lenina :) )vrátili všetci zdraví a kompletní. Na záver roka bude vyhodnotenie súťaže ClimBeer výstup 2008. Prosím všetkých spišiakov a lezcov z okolia, aby prišli na stenu a zapojili sa do súťaže. Na konci roka môžu vyhrať pekné ceny a niečo v tombole. Tiež sa hláste ak chcete vstúpiť do klubu, lebo od nového roku plánujem dať všetko dokopy a zostrojiť také, že členské preukazy a iné srandy-no aby to ako klub aj vyzeralo....Takže bližsie info na mojom maile mojmir@kandrik.ymail.com , alebo priamo na stene, kde sa pácha všetko podstatné. Ako to nakoniec dopadlo s výstupmi roka u nás na Spiši snáď napíšem niekedy potom...

Majte sa fajne a ClimBeer 4ever!!!

Komentáre (15)

Ako boli Spišiaci na tripe....

16.09.2008 14:01:57
- mato

nejake fotky Ciro si mohol pridat.....<br />

Ako boli Spišiaci na tripe....

16.09.2008 14:17:23
- lukas

cyro,uprav si tam chyby a aj svoju emailovu adresu,bo si to dajak pokaslal.taku adresu som este nevidel asi nikdy....no ale sumny clanok.som rad ze aspon dakto je iniciativny z nas... :)

Re: Ako boli Spišiaci na tripe....

16.09.2008 14:41:28
Reakcia - admin

E-mailova adresa nie je zverejnena naschval. Je to ficuria systemu, Cyril s tym nic nema.

Ako boli Spišiaci na tripe....

18.09.2008 10:20:00
- coko

ciao vyhodňáry <br /> <br /> Kua bych se ozval už dřív ale někde sem projebal tu svoju hadru s kontaktama uz asi nemůžu pic to pivo.<br /> Cyro normálně spisovatel z tebe bude takovej článek, ale koukám pěkně jste tomu ještě vytnuli ste aji lezli nebo co jak sme odjeli.Jinak sázku pořád prohravám a asi už to nedám:-)) radši chlastat budu.<br /> Jo a rodellar=pořád kalba.<br /> Tak čuves a datlete maily at mám ty kontakty a na podzim se Vám pojedem mrknout na turniska.<br /> <br />

Ako boli Spišiaci na tripe....

18.09.2008 10:27:00
- coko

JOOO a brano gratulace hezky pěkně si to pokosil.

Ako boli Spišiaci na tripe....

16.09.2008 10:21:18
-

Hehe, no pekne ste poliezli. :) Nebolo moc teplo? Ten exot (neviem si teraz meno spomenúť) tam ešte prebýva?

Ako boli Spišiaci na tripe....

16.09.2008 14:32:08
- jola

hej tote fotky bo som nevidel ani jednu.<br /> se trimce chlapi.brano z poza mlaky

Ako boli Spišiaci na tripe....

17.09.2008 20:35:46

zdarte fešaci....ta pridal som obrazky snad sa vam pacia...chyby zatial necham tak dnes uz sa mi velmi nechce nic zas robit. hej buril-vyhral nakoniec coko tu stávku???kolko ste este vyliezli aciek???musim napisat mail cokovi aj tebe len mam malo casu....zdarte zatial!!!

Re: Ako boli Spišiaci na tripe....

18.09.2008 18:00:25
Reakcia - Buril

No já bych spíš řekl, že v Rodellaru už jsme taky moc neratali ,až na ty 4 vyjimky... Oproti Tarnu to byl vyloženě alkoholový detox,...:-D A beztak proto už nám to moc nešlo..Ja jsem tam poslal jen jedno ačko (A cravita)... Holt nám chybělo zázemí jako v Tarnu.... když nejsou moc kalby ,tak to moc nepadá...:-D Jo a co se týče té sázky ,tak čoko momentálně prohravá 7:11 :-D (jestli se nepletu....) čoko se spíš věnoval učení polského jazyku než lezení...:-D (ne to zase ne..ale fakt se nedá lezt 7,5 týdne bez větších restu...aspoň na tohle jsme došli... )

Ako boli Spišiaci na tripe....

17.09.2008 21:45:19
- mato

fajne fotky, vazne pekne. musim ce pohvalic.....

Ako boli Spišiaci na tripe....

17.09.2008 22:38:35

tak uz to nie je len fajne citanie, ale aj pozeranie :)<br /> <br />

Ako boli Spišiaci na tripe....

17.09.2008 11:08:39
- Buril

Vyhod jede...:-D Cyrile pěknej článek... Jen si zapomněl napsat kolik jste nakonec za výjezd vypili těch piv...(bylo to víc jak 1000?) Jo a ještě gratulace Braňovi k Bandě a Fritesum...

Re: Ako boli Spišiaci na tripe....

17.09.2008 18:28:27
Reakcia - miso

prestali sme ratat :) akurat prvy tyzden sme rtali a potom uz sa to nedalo... :D pozdravuj buril coka

Ako boli Spišiaci na tripe....

18.09.2008 15:39:59
- Martina

Zdarte. No ta sme sa konecne dockali. Cyro - si me prekvapil. Mas u mna to fajne pivo za 25. Zdravim celu bandu.

Ako boli Spišiaci na tripe....

22.09.2008 10:35:52
- lubka - tweety

pekny clanok chlapci....som rada ze sa vam tak dari...pozdravujem z prahy:-)

Túto položku môžu komentovať iba prihlásený používatelia. Prihlás sa alebo zaregistruj!