Posledný sud vylezený OS!

  • Nedostupný
    To, čo tejto ceste ešte chýbalo, je už skutočnos?ou.

V pondelok 6.8. 2007 sa Jožko Krištoffy (HK Exkrement Martin) postaral o 1. OS prelez Posledného sudu na Ostrve. Všetky dĺžky liezol ako prvý, ja som ho len istil a povzbudzoval zo zálohy. Klasifikácia jednotlivých dĺžok sa nám vidí takto: 7-, 8+, 8, 9-, 7. Výhoda lezcovej výšky v k?účovej dĺžke je tak trochu mystifikácia, pravdaže pokia? niekto nemá 190 cm. Podstatnejšie ale je, že je to výborná cesta, ktorá sa určite oplatí poskúša?.

Doktor

Komentáre (5)

Posledný sud vylezený OS!

08.08.2007 11:15:57
- Slavo Mitro

..blahozelam k prelezu...<br /> Po opatovnom preisteni to ma uz aspon 6 prelezov.<br /> &quot;...Výhoda lezcovej výšky v kľúčovej dĺžke je tak trochu mystifikácia...&quot;<br /> <br /> ....tak v tomto, s tebou Doktor suhlasit nemozem, ibaze by si mi vysvetlil a tiez vsetkym, tym co nedosiahli do listy z police slovo &quot;mystifikacia&quot;...<br /> <br /> vdaka za skoru odpoved<br /> <br /> Slavo<br /> <br /> PS: Kolko meria Usiak?

Posledný sud vylezený OS!

08.08.2007 11:36:56

A inak ako bolo vo Wendene?<br /> <br /> Ale k tej vyske. Aspiranti na OS, toto necitajte! Z police a z dobrej kapsy na lavu sme do listy obaja nedociahli. Ja mam 185 a Usiak plus minus 1 cm. Chybalo asi 5 cm, teda borec dlhsi alebo s dlhsimi hnatmi dociahne a vynecha tak naskok do listy z dvoch zebrakov, ktore su o kusok vyssie. Teda kazdy priemerny lezec cca do 185-7 cm to lezie rovnako a takych je ako uznas vacsina. Myslim, ze vsetci ktori to po znovuodisteni preliezli nie su bohvieaki basketbalisti a teda to riezli rovnako a pre kazdeho to bolo rovnako tazke.

Posledný sud vylezený OS!

08.08.2007 11:57:22
- Slavo Mitro

...ja mam 184cm a do dobrej listy som dociahol z police, ale je mi to v podstate jedno = stazovali sa ti, co maju kratsie udy... <br /> <br /> ...vo Wendene bolo super a planujeme repete na 17., kedze sme nic nevyliezli.. :-))<br /> <br /> Slavo

Posledný sud vylezený OS!

08.08.2007 13:36:39

Blahoželam Jožo, ako vidnieť kvalita tvojich prelezov neustále rastie a to je super, len tak ďalej. Drž sa.

Posledný sud vylezený OS!

08.08.2007 18:50:39
- racz zsolt

Laszlo Juhasz with his partner also climbed this route OS, but except the key move (PP) on the upper yellow slab at 28. jul.<br /> <br /> Gabor Babcsan (lead all pitches) and his partners onsighted the Hal'ko at 03. aug.<br /> <br /> Aron Urbanics climbed the PP-route on the Velká Lomnická Veza at 15. jul. The route was pre-equipped, therefore the ascent was pp.<br /> <br /> Sincerelly:<br /> <br /> Zsolt Racz<br /> Budapest

Túto položku môžu komentovať iba prihlásený používatelia. Prihlás sa alebo zaregistruj!