2. kolo Slovenského pohára mládeže v lezení

  • SHS James srdečne pozýva všetky lezeniachtivé deti a mládež na 2. kolo Slovenského pohára v lezení, ktorý sa koná dňa 12.4.2014 v lezeckom centre T2 Boulder Aréna v Košiciach. Na mladých pretekárov a pretekárky čakajú 4 kvalifikačné cesty a 4 bouldre. Najlepší z každej kategórie svoje schopnosti potvrdia vo finálovej ceste na OS.

Štartovné:

  • 3€ pre členov SHS JAMES a pre členov zahraničných horolezeckých organizácií s platným členským preukazom

  • 6 € pre nečlenov spolku

Program:

  • 9:00 - 10:00 Registrácia

  • 10:00 Štart lezenia s lanom

  • V priebehu pretekov môžu pretekári skúšať bonusové bouldre

  • 16:00 Finále

 

V prípade záujmu o ubytovanie v Košiciach môžte využiť niektorú z ponúknutých najbližších a cenovo prístupných možností: http://www.k2kosice.sk/ (do 5 min. pešo od lezeckého centra) alebo http://www.upjs.sk/pracoviska/studentske-domovy-jedalne/ (cca 15 min. pešo od lezeckého centra). Prípadne ďalšie z možností http://www.kosice.sk/clanok.php?file=hotely.htm#hostels2.

 

Tešíme sa na Vás.


 

Komentáre (14)

2. kolo Slovenského pohára mládeže v lezení

03.04.2014 16:30:25
Anonym - sykoraa

Ahoj,predregistracia nebude?

2. kolo Slovenského pohára mládeže v lezení

04.04.2014 09:28:16
Anonym - tintirin

Ahoj, nie, predregistrovat sa nie je potrebne.

2. kolo Slovenského pohára mládeže v lezení

05.04.2014 13:07:22
Anonym - huncagova

Ahoj prosim ta do kolko rokov su kategorie iba do rocnika 1999 alebo aj starsich ? Dakujem

2. kolo Slovenského pohára mládeže v lezení

16.04.2014 13:25:04
Anonym - Danica

Ahojte, kedy budú zverejnené výsledky z preteku? ďakujem

2. kolo Slovenského pohára mládeže v lezení

25.04.2014 18:44:09
Anonym - Miroslav legenda piala

Krasny plagat, pozdvihuje uroven slovenskeho pretekarskeho lezenia do lezeckej moderny. Vivala 80's

2. kolo Slovenského pohára mládeže v lezení

25.04.2014 18:46:00

http://www.climb.sk/?link=2014042306&action=show najdi aspon 2 rozdiely ... :D:D:D

Re: 2. kolo Slovenského pohára mládeže v lezení

26.04.2014 17:46:53
Reakcia Anonym - jamajsky madzak a iny model okuliarov

Bubuvuuu

2. kolo Slovenského pohára mládeže v lezení

25.04.2014 21:09:03
Anonym -

a co tie vysledky? ani na Jamese, nikde nic....

2. kolo Slovenského pohára mládeže v lezení

26.04.2014 16:50:08
Anonym - kmeto

Slovensky pohar mladeze ma viacero vaznejsich nedostatkov, plagatik je nepodstatny, skoda riesit. Vysledovka by mala byt samozrejmostou, organizator a James na to zasa kaslu. Na niektore som uz upozornil (ocenenia, medaily pre decka), zatial bez odozvy. Pritom minuly rok to fungovalo - nechapem. Dalsim je nezmyselny format 4 kvalifikacnych ciest, koli comu minule kvalda trvala do 16,30. Byt na detskom! preteku od 9,30 do 20,30 je uz naozaj ulet. Detsky pretek by sa mal koncit o 17,00-18,00. Pomohla by redukcia kvalif. ciest na 2 (max 3) cesty, pripadne este aj osobitne cesty pre U10,12 a osobitne pre U14,16. Ak si niekto mysli, ze decka si v tych 4 cestach aspon zalezu, je na omyle. Cakat hodiny na cestu a potom dalsie hodiny na dalsiu je urcite velky zazitok pre vsetkych zucastnenych. Trpia tym decka, rodicia, istici, vsetci, aj organizator. Zrychlenim kvalifikacky by preteky dostali spad a boli urcite atraktivnejsie pre vsetkych. A o to predsa ide, nie?

Re: 2. kolo Slovenského pohára mládeže v lezení

26.04.2014 17:17:28
Reakcia Anonym -

Tu je len malá ukážka toho, ako sa to robí. Práve teraz bežia detské pohárové preteky v Zlíne. Takto sú zverejňované informácie: http://www.vertikon-singingrock.cz/stena/prubezne-vysledky-tendon-cp-mladeze

Re: 2. kolo Slovenského pohára mládeže v lezení

26.04.2014 18:38:58
Reakcia Anonym - Tina

Máš pravdu, náš pretekár tam čakal do 21:00, lebo si myslel, že za tretie miesto dostane aspoň diplom...Aj k tým cenám, pre tie deti je oveľa hodnotnejšie dostať diplom, medailu alebo pohár ako kocku mádža či šlingu. Myslím si, že preteky sú dostatočne financované JAMESOM na to, aby deti dostali aspoň diplom či medaile, aby mali na čo spomínať a tešiť sa z toho. Dúfam, že ďalší pretek pod záštitou nášho klubu sa vystríha nedostatkov a rodičia budú spokojní. Registrácia už prebieha na www.rozlomity.sk

Re: 2. kolo Slovenského pohára mládeže v lezení

28.04.2014 15:27:51
Reakcia Anonym - konomrd

plagat nie je podstatný? chodim na športovu školu a tam nas inak učili... ale ako vidím dole v komentároch tak uroven plagatu sa odzrkadlila aj na organizacii preteku

2. kolo Slovenského pohára mládeže v lezení

29.04.2014 00:52:10
Anonym - Katka

Podla mna dost vela pretekov v roznych inych sportoch hlavne aj detskych trva skoro cely den, je to jeden den, nevravim, ze nie je narocny pre deti a ze to tak ma ostat, ale preteky su take, treba sa aj na to pripravit- aj ked samozrejme da sa stale co zlepsovat! Takisto sa robia rozne detske turnaje napr. v sportovych hrach hra jedno druzstvo aj tri zapasy denne ked je turnaj a trva to dva dni po sebe do vecera kym sa nejako prestriedaju alebo v gymnastike kde je viac disciplin...atd. Aj na zahranicnych pretekoch s lanom ste napr. v izolacii aj niekolko hodin...viem, pre decka je to narocne...ale.... V BB bola stena o polovicu kratsia a takisto to trvalo dlho az do 19-20tej....stalo sa aj v KE aj v BB, ze sa musela tiez liezt este po finale aj superfinalka a trvalo to aj preto o to dlhsie, a decka tam tiez cakali aj pol hodinu v rade na cestu....kategorii aj deti v nich je vela a je to organizacne dost narocne postavit im ako sa v komente spomina len dve cesty na kvalifikaciu, na ktorych by sa spravodlivo rozradili a aj si poriadne zapretekali....Deti, ktore sa nedostanu do finale by zaliezli z dvoch ciest mozno do stvrtiny a ked je kratsia stena tak mozno ani tolko- lebo by tie cesty museli byt tak prisposobene aby sa na nich povyradzovali slabsi atd...-a sli by s takym pocitom sklesle domov...takto sa aspon trosku mozu MOTIVOVAT do dalsich vykonov a pretekov ak sa im aspon v jednej hoc aj lahsej ceste podari doliezt so polovice, po top alebo aspon tesne k nemu.....pripadne este vyzdvihujem, ze cesty boli v KE stavane minimalne po treti nit ako lahsie alebo po pozitivnych chytoch, aby sa decka nebali, alebo s pohodou zapli aspon tri expresky- aby sa nestalo ze padaju do prvej na hlavu, lebo tam je prvy klucovy krok:( a su vsetci z toho potom roztraseni.....je to aj demotivujuce pre dieta a castokrat odradzujuce pre dalsie preteky, preto je podla mna na mieste urobit aspon 4 cesty v kvalifikacii.......beriem ale aj vsetky ine varianty pre zrychlenie pretekov.....Co sa ale tyka cien, tak s diplomom s vami suhlasim, mal by byt, ale pohare alebo medalie by sa podla mna mali davat trojici vitazov na MSR a potom vitazom celkoveho pohara, nie na kazdom jednom preteku... tak je to v kazdom sporte, teda aspon vo vacsine!A napr. ak som uz spominala sportove hry pohar dostanu vsetci ako druzstvo a tiez maju spomienky... Dnes je to ale tak, ludia a hlavne niektori rodicia sa stazuju na vsetko, este aj na to ze je len jedno zenske a jedno muzske WC, tak naozaj sa nemame o com bavit! Treba komentovat, nabadat,RADIT a nie len kritizovat vsetko....nik tu este zatial za nic a nikoho nepochvalil a myslim, ze par veci (ako aj pisem vyssie) by sa minimalne oproti predoslym pretekom nasli !!!Dufam, ze o rok sa to zlepsi pre vsetkych. LEZENIU ZDAR a hlavne be happy :)

Re: 2. kolo Slovenského pohára mládeže v lezení

29.04.2014 08:35:51
Reakcia Anonym - kmeto

Toto nie je problem poslednych pretekov. Je to problem nastavenia pretekov celkovo. Na poslednych pretekoch v KE boli mozno najlepsie postavene cesty, co som zatial videl. O to tu ale nejde. 1. Superfinale uz nema miesto na pretekoch. Vo finale sa ma merat aj cas a ten pri zhodnom vysledku rozhoduje. Tak je to aj na svetaku. Casovy limit ma byt aj v kvalifikacke. Je to dolezite uplatnovat to aj v praxi. 2. Medaily na celu seriu na cely rok pre vsetkych na bedni vychadzaju cca 150€. Aj na svetaku ti po kazdom kole daju nejaku trofej. Myslim, ze JAMES na to ma a je to ta prava motivacia pretekara. 3. Co sa tyka 4 ciest, to je otazka pohladu, chapem aj ten tvoj. Ty chces, aby si deti zaliezli, ja nie. Na preteky sa nechodi zaliezt si. Pretekar sa musi naucit zvladat aj prehru a to ma byt pre neho motivacia do dalsieho treningu. Takto z nich vychovavame takych ufnukanych lekvarikov, ktori nemaju sancu zvladnut prechod medzi dospelych. Pozri, ako to robia susedia V CR: http://www.horosvaz.cz/res/data/079/013091.pdf ...finale start 15,00, koniec 17,30. Je ale pravda, ze cesi maju osobitny format preteku pre deticky aby si zaliezli a este jeden riadny pretekarsky. Investuju do toho jednoducho trochu viac ako my.

Nový komentár

Ochrana proti spamu
devät +osem = Prosím, počkajte. Overujeme, že ste to vy ...