Nové vydanie lezeckého sprievodcu zo Zádielu

  • Dlho očakávaná chvíľa je nakoniec tu.  Najmä vďaka Embymu sa dalo dokopy nové vydanie Zádielského lezeckého sprievodcu. 80 stranový plnofarebný sprievodca Zádielskej doliny mapuje aktuálne “moderné” a odistené cesty.

V novom vydaní nájdete naviac 4 oblasti s 85 cestami. Spolu je to viac ako 340 ciest rozdelených prehľadne podľa sektorov a vo väčšine  prípadov aj s farebnou fotkou steny s nakreslenými líniami. Súčasťou popisu sektoru je aj vysvetlený prístup a pri niektorých komplikovanejších alebo viac dĺžkových cestách nasleduje aj popis smeru. Sprievodcu oživili rôzne potrebné informácie a tiež trocha histórie z lezenia v doline. Pre cezpoľných je doplnený aj anglický preklad.

Sprievodcu si môžete zakúpiť od  1.7.2016 na Lezeckej stene #Rozlomity alebo na emaily stena@rozlomity.sk. Prípadne si ho môžete objednať priamo v objednávkovom formulári  http://lezeckastenakosice.sk/sprievodca

Ale nájdete ho taktiež v bufete “Kocka” na začiatku Zádielu alebo na Zádielskej chate na konci doliny.  Cena sprievodcu je 10,- EUR v prípade  dobierkového zasielania je 3,- E poštovné.

Vaša lezecká stena

https://www.facebook.com/Lezecka.Stena.Rozlomity

http://www.lezeckastenakosice.sk

Caption of the figure above.

Komentáre (0)

Nikto zatiaľ nepridal komentár. Buď prvý!

Nový komentár

Ochrana proti spamu
pät +štyri = Prosím, počkajte. Overujeme, že ste to vy ...