Štefan Bednár: Veľký Haremheb, 10+

  • Nedostupný
    Štefan Bednár po návrate z Rodellaru pokračuje v čistkách Višňového, zopakoval Veľký Haremheb, 10+. Lukáš Petriľák si do zbierky pridal Skalu, 10.
Čau Pišta, vidím, že forma je. Jak to šlo s Haremhebom? Haremheb je docela vytrvalostný, v Špáňu si nabral aj vytrvalosť?
Sevas.No veruže, forma je, dobre sa mi lezie, tak si užívam na skálach, len keby nebolo tak vlhko všad. Tak ten Veľký Haremheb je dosť ťažký, veru sme tam boli včera, zima brutálna, sem tam vlhké chyty, obzvlášť kľúčové, ale tak dalo sa nejako. Myslel som, že to bude ľahšie, keď mi prišla vytrvalosť v Španielsku, aj tú Pata Negru, 8c som liezol a tak ale bolo to celkom trápenie včera. Dosť ťažké, myslel som, že to pôjde viac v pohode, ale musel som zabojovať kus. Mozno že to bolo aj chladom, že mi kus tuhli predlaktia, ale aj tak no dalo sa.
Čo sezóna, už trénuješ nový cyklus, či ladíš na preteky, ci užívaš ešte formu na skalách?
Chcem teraz liezť do decembra veľa a hlavne aby o išlo ľahko na pohodku, užívať si výkonnosť. Lebo tohto roku podmienky nič moc. Raz som vychytal dobre keď som vyliezol Dikobraza a Triádu, inak furt na hovno. Španielsko horúco, prídem domov zima a brutál vlhkosť.

Komentáre (0)

Nikto zatiaľ nepridal komentár. Buď prvý!

Nový komentár

Ochrana proti spamu
jedna +dva = Prosím, počkajte. Overujeme, že ste to vy ...