Tatranský vetrík

  • Počasie na víkend hlásili skvelé, víchrice, dážď a sneženie, tak prečo nevyrazi? do Tatier. 

Vyrazili sme o pol 4, cesta nebola nič moc, však keď nechceme tak predpovede našich meteorológov vychádzajú a tak silný vietor a sneh s dažďom nám celý čas znepríjemňovali naše cik pauzy. Na Brnčalku sme začali šliapa? okolo pol 9. Mierny vánok v lese mierne naznačoval, že s tou víchricou mali meteorológovia pravdu, ale ja som sa sústredil na tóny, ktoré vychádzali zo sluchátok mojej mp3-ky a nevšímal si to, avšak po prekonaní pásma lesa ma niečo zhodilo na zem a pochopil som, že mali pravdu. Ten vietor by sa dal nejako znies?, ale ten sneh, čo sa vám zabodával do očí nám riadne zavaril. Po nieko?kých krúteniach sa dokola sme vytiahli super Tesco kompas a skúsili sa nejako vymota?. Vďaka orientačnému zmyslu môjho kolegu sa nám podarilo dosta? ku chate, čo zase nebola až taká výhra pretože bolo všetko zavreté, akosi na nás zabudli. Naš?astie po pár telefonátoch nám otvorili a zachránili nás čajom a nejakým tým destilátom. Predpoveď na nasledujúci deň nebola moc lákavá, ale aj tak sme nelenili a išli si niečo kratšie vyliez?.

Caption of the figure above.


Vietor bol trochu slabší a namiesto snehu začal pada? dážď, takže úplná idylka. Vtedy som si spomenul na heslo, že liez? sa dá za každých podmienok, len to trvá dlhšie a toho sme sa aj držali. Pri zostupe sa mi podarilo strati? prilbu , ktorú som však naš?astie našiel a v pohode sme sa vrátili na chatu kde na nás čakali parené buchtičky.

Caption of the figure above.


Ďalší deň sme síce vstali o 5 a aj sme chceli vyrazi?, avšak ortu? teplomera, ktorá sa stále držala ďaleko nad nulou nás presvedčila odís? skôr domov a tak sa náš super víkend skončil. A aby som nezabudol-horám zdar!

Ďuri

Komentáre (5)

za kazdu cenu?

25.01.2007 17:26:59
- Vlado Nagy

toto mi pripada ako za kazdu cenu ist do tatier, aj ked je uplny fekal. A hlavne liezt aj ked lahsie... Ste ako bratia cesi... Treba pokat, sezona sa este len na plno rozbehne :)

Re: za kazdu cenu?

25.01.2007 21:18:15
Reakcia - brano

Ked musis, tak musis. :)) Nebudes snad sediet doma.

Tatranský vetrík

26.01.2007 10:23:20
- andree

a co ste to liezli, chlapciska nezbedne?

Tatranský vetrík

26.01.2007 14:02:45
- dusan

vlavo od Dolneho Kezmarskeho straznika, 2 dl. bezmenny zaciatok sikmo z lava do prava, 1.dl cestou Racko-Vestenicky, 1 dl. cestou Zbirka + 2 dl. subezne na rebrik.

Tatranský vetrík

31.01.2007 13:52:45
- Mišo K.

Ešte som nezažil zamknutú Brnču.

Nový komentár

Ochrana proti spamu
osem -dva = Prosím, počkajte. Overujeme, že ste to vy ...